Microsoft Surface Hub

‒ tee tiimityöstä tehokkain työskentelytapa

Microsoft Surface Hub on edistyksellinen tiimityöväline, joka sopii täydellisesti moderniin yritykseen. Sen avulla teet etäpalaverista ja ryhmätyöstä aivan uudenlaisen kokemuksen ja mahdollistat tuottavan työskentelyn missä vain.

Tuloksellisuutta kokouksiin

Microsoft Surface Hub mahdollistaa tehokkaan työskentelyn toimistossa, neuvottelutilassa ja kaikkialla muuallakin, missä töitä tehdään yhdessä. Surface Hub aktivoi työryhmän Skype for Businessin, HD-videokuvan ja luontevan vuorovaikutuksen avulla. Selkeän äänen ja erinomaisen kuvanlaadun ansiosta etäpalaveritkin ovat miellyttäviä.

Voit jakaa sisältöä vaivattomasti myös henkilökohtaisista laitteistasi. Kaikki tiimiläiset näkevät sisällön ja voivat osallistua, olivat he missä päin maailmaa tahansa.

Helpotusta yhteiseen ideointiin

Tee ryhmätyöstä päivän tuottoisin hetki tuomalla tiimit yhteen luonnollisella tavalla. Surface Hubin alustan koko ei rajoita mielikuvitusta eikä tekniikka ole tiellä ideoiden kehittämisessä.

Luonnoslehtiön avulla voit jakaa oivallukset, liittää ja kommentoida sisältöä myös muista sovelluksista ja tuoda aivoriiheen mukaan etäosallistujia. Aikaansaannoksen voit lopuksi tallentaa, joten sen pariin on helppo palata myöhemminkin.

Miten Surface Hub toimii?

Microsoft Surface Hub -sovellukset hyödyntävät suurta näyttöä ja kosketustoimintoja. Kuvaa voit jakaa useista eri lähteistä. Näitä ovat langaton kuvansiirto, HDMI, NFC, Bluetooth ja oheislaiteportit.

Käyttöjärjestelmänä on Windows 10, joka on mukautettu erityisesti tiimityöskentelyä ajatellen. Surface Hubin mukana tulevat kaikki tutut Microsoft Office -sovellukset: Word, Excel, PowerPoint, luonnoslehtiö sekä Skype for Business. Laitteistoon voi asentaa myös muita sovelluksia. Microsoft Surface Hub on helppo ottaa käyttöön, ja sitä voi hallita etäältä.

Atea testaa:
Surface Hubin käyttö palaverissa

Surface Hub paransi yritysjätin tiedonkulkua ja vähensi työmatkojen määrää

Alansa markkinajohtaja, sveitsiläinen energianmittausyritys Landis+Gyr päätti tänä vuonna panostaa virtuaaliseen työympäristöön. Sen myötä pitkien lentomatkojen määrä väheni olennaisesti.

– Nyt kun olemme siirtyneet käyttämään Microsoftin Surface Hubia, kaikki voivat osallistua tärkeimpiin palavereihin ja tieto kulkee organisaatiossa entistä paremmin, kertoo yhtiön IT-manageri Leif Virtanen.

Atea Finance ‒ joustavuutta it-hankintoihin

Säästä it-hankinnoissa vuokraamalla laitteet ja palvelut Atean kautta! Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia rahoitusratkaisuja aina yksittäisten tuotteiden vuokrauksesta suurempiin, projektimuotoisiin hankkeisiin. Löydämme varmasti yrityksellesi sopivan rahoitusmallin!

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä >

Haluatko kuulla lisää?