Atea Edu -uutiskirjeen tilaus

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Atean ja Atea Edun uusista ratkaisuista, tuotteista ja tarjouksista?

Sehän onnistuu! Tilaa uutiskirjeemme täyttämällä tietosi allaolevaan lomakkeeseen:

Kiitos tilauksesta!

 • Atea Edu – edellytykset
  mielekkäälle oppimiselle

  Oppilaitoksen digitalisaatio saattaa jäädä joskus alkutekijöihinsä innostuksesta ja uutuuttaan hohtavista laitteista huolimatta. Atea auttaa sinua varmistamaan, että oppilaitoksesi saa hankittavasta tietotekniikasta kaiken hyödyn irti.

  Oppilaat ovat tottuneet vapaa-aikanaan hyödyntämään modernia teknologiaa, laitteita ja sovelluksia. Toimivilla työvälineillä ja innostavilla opetussisällöillä voidaan lisätä oppimisen tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Opetustilanteessa opettajien pitäisi saada keskittyä olennaiseen. Käytännössä tietotekniikan täysipainoisen hyödyntämisen voi kuitenkin estää tehoton langaton verkko, puuttuvat ohjelmat tai väärin konfiguroidut tai rikkinäiset laitteet.

  Atean Edu-mallissa kartoitetaan koulun johdon ja TVT-tiimin kanssa yhdessä lähtötilanne, tavoitteet, käytössä olevat resurssit ja tulevat haasteet. Vasta kun koulun digitalisointistrategia on luotu, edetään laitevalintoihin. Pilvipalvelut, oppimisympäristöt, esitystekniikka ja tukiasiat jo ovat siinä vaiheessa huomioituina. Henkilöstön koulutuksella varmistetaan, että teknologia palvelee oppimista ja tehdyistä investoinneista saadaan hyödyt irti täysimääräisesti.

  Atealta saat vaivattomasti nykypäivän tarpeita vastaavat ratkaisut, jotka myös ennakoivat tulevaa kehitystä. Löydämme opetukseenne parhaiten sopivat laitteet ja sisällöt, jotka tukevat myös pedagogisia tavoitteitanne.

  Nykyaikainen, sujuva oppimisympäristö
  Atea Edu –kokonaisratkaisulla

  Teknologiaa on tarjolla joka lähtöön eikä it-toimittajistakaan ole puutetta. Joku tarjoaa oppimateriaaleja ja ohjelmistoja, toiset laitteita, kolmannet konsultointia. Atea erottuu muista it-toimittajista harvinaisen laajalla palvelukokonaisuudellaan, joka sisältää kaiken tarvittavan:

  1. Suunnittelu

  Aluksi kartoitamme yhdessä lähtötilanteen, tavoitteet, käytössänne olevat resurssit ja tulevat haasteet.

  2. Tietotekniikan valinta

  Valitsemme yhdessä oppilaitoksellenne parhaiten sopivat verkot, pilvipalvelut, sisällöt ja laitteet.

  3. KOKONAISTOIMITUS

  4. Koulutus

  Koulutamme johdon, opettajat ja teknisen henkilöstön ja tarjoamme työpajoja tukemaan uusien tekniikoiden omaksumista.

  5. Käyttäjätuki

  Käyttäjätuki kuuluu pakettiin.

  6. Laitteiden huolto ja ylläpito

  Vastaamme laitteiden huollosta ja ylläpidosta ja järjestämme tarvittaessa varalaitteet.

  Oppimisympäristö, joka vastaa tulevaisuuden tarpeita?

  Atealta kuulette parhaista käytännöistä ja oppimisen teknologisista apuvälineistä. Atea Edu -kokonaisratkaisuun valitsemme yhdessä oppilaitoksellenne parhaiten sopivat verkot, tietokoneet, tabletit ja sisällöt.

  Tarjoamme koulutuksia sekä työpajoja, jotka havainnollistavat millä eri tavoin tekniikkaa voi hyödyntää opetustilanteissa – mitkä laitteet ja ohjelmat soveltuvat mainiosti esimerkiksi tiedonhakuun, erilaisten esitysten toteuttamiseen, ryhmätöihin, opetuspeleihin, kokeiden tekemiseen, kokeisiin harjoitteluun, ulkoa opetteluun... Opettajien työtä helpottaa myös verkot ja ohjelmistot, joilla voi hallita oppilaiden käytössä olevia laitteita (älypuhelimista tietokoneisiin) ja tarjota etätukea oppilaille. Konkreettiset esimerkit kannustavat ottamaan laitteet aktiivisemmin käyttöön ja samalla opettajat oppivat myös itse paremmin käyttämään laitteita.

  Digitalisaation haasteita –
  Opettajat kommentoivat:

  ”Kaikilla opettajilla on oma läppäri, mutta olisi hyvä myös olla oma tabletti, jotta voisi siihen suoraan tallentaa omia juttuja.”

  Yläasteen erityisopettaja, Varsinais-Suomi

  ”Netti ei toimi kunnolla kaikissa tiloissa. Filmien, kyselyiden lataaminen kestää liian kauan. Laitteiden kunnossapito, kun niitä käyttävät useat ihmiset. Pitäisi olla kaikilla omat. Aina joku kone jumittaa tai netti ei toimi.”

  Yläasteen erityisopettaja, Varsinais-Suomi

  Atea Experience center

  Atean Experience Centerissä opettajat ja rehtorit voivat tutustua käytännössä siihen, miten modernia teknologiaa voidaan hyödyntää opetustilanteissa. Keskipisteessä on käytännön hallinta ja oppimisvälineisiin tutustuminen. Tarjoamme omat kokonaisuudet koulun, kunnan tai sivistystoimen johdolle.

  Täysin uusi Experience Center sijaitsee Vantaalla (Jaakonkatu 2). Varaa oma aika Experience Centeriin täyttämällä viereinen lomake:

  Tutustu yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin ja palveluihin:

  Apple Cisco Lenovo

  Tiera Verkkokauppa
  – it-laitteet valmiiksi kilpailutettuina

  Helpota it-laitteiden ja palvelujen hankintaa
  tilaamalla kaiken Tiera Verkkokaupasta!

  Tieran Verkkokaupasta löydät lähes 200 000 valmiiksi kilpailutettua it-tuotetta, kuntasektorin edullisimmilla hinnoilla! Palvelu on maksuton, ja verkkokaupan käyttö on yksinkertaista.

  Lue lisää

  Hankintamallit

  Atea tarjoaa kolme eri hankinta- ja rahoitusmallia, joista valitsette teidän oppilaitokseenne parhaiten sopivan:

  OSTO

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisätietoja.

  LEASING

  It-hankintojen tekeminen vuokraamalla on joustava ja kustannustehokas tapa tehdä it-hankintoja. Oppilaitoksesi voi halutessaan vuokrata laitteet ja ratkaisut Atea Financen kautta.

  Katso laskurista, kuinka paljon säästätte vuokraamalla >

  PALVELUMALLI

  Atea Edun saa kätevästi ostettua palveluna. Atean palvelumalli tarjoaa koulullesi seuraavat hyödyt:

  • Saatte samasta yrityksestä kaiken
  • Voitte hankkia enemmän laitteita kerralla
  • Laitteet ja teknologia ovat aina ajan tasalla
  • Järjestelmää voi helposti muokata tai vaihtaa teknologian kehittyessä
  • Huolto ja varalaitteiden saaminen on sujuvaa
  • Saatte heti kuulla parhaista käytännöistä ja oppimisen teknologisista apuvälineistä

  Autamme löytämään kustannustehokkaimman ratkaisun juuri teidän oppilaitoksellenne!

  Yhteydenottopyyntö