Digitaalinen työpaikka

Digitaalinen työpaikka rakennetaan edistyksellisen teknologian ja palveluiden avulla.

Uusien työtapojen tukeminen edellyttää hyvää it-arkkitehtuuria, toimivia palveluita, vahvaa perustaa ja uusien teknologioiden hyödyntämistä.

Tutustu oheisen mallin kautta minkälaisista osa-alueista ja palveluista digitaalinen työpaikka koostuu. Klikkaamalla yläreunan kuvakkeita saat lisätietoa kunkin palvelun osalta.

Tee digitalisaatiotesti

Tuki & itsepalvelu

Sammutatko jatkuvasti toistuvia tulipaloja ja kuluuko aikasi salasanojen vaihtamiseen? Digitaalisen työpaikan tukiprosessit eivät perustu reaktiiviseen toimintaan vaan digitaalisiin palvelukanaviin, itsepalveluun ja proaktiivisiin tukiprosesseihin. Mahdollistatko sinä loppukäyttäjillesi yhtä ylivertaisen asiakaskokemuksen kuin yrityksesi asiakkaille?

Ota yhteyttä

Järjestelmäympäristö

Hallinoitko edelleen omaa konesaliympäristöä tai onko liiketoimintasi lähtenyt pilveen ensirintamassa? Digitaalisen työpaikan palveluiden tulee olla saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaalisen infrastruktuurin kriittisyys pakottaa yritykset pohtimaan järjestelmäympäristöään aivan uudella tavalla. Miten sinun yrityksesi on varautunut kohtaamaan muutoksen?

Ota yhteyttä

Käyttäjäympäristö

Haluaisitko antaa työntekijöillesi parhaat ja halutuimmat laitteet ja palvelut mutta hankinta, hallinta ja elinkaari ahdistavat? Kuluttajistuminen, digitalisaatio ja IoT haastavat yrityksen perinteiset prosessit ja asettavat kasvavia vaatimuksia käyttäjäympäristön hallintaan. Mahdollistatko muutokset hallitusti vai luovutatko vallan loppukäyttäjille?

Ota yhteyttä

Valvonta & hallinta

Keskitytkö it-ympäristösi yksittäisten komponenttien valvontaan? Onko sillä merkitystä, kuinka nopeasti palvelimesi tuuletin pyörii tai mikä on yksittäisen suorittimesi lämpötila? Digitaalisessa työpaikassa siirrytään kohti holistista valvontaa, reaktiivisesta proaktiiviseen ja käsityöstä automaatioon. Saatko tällä hetkellä kokonaiskuvan yrityksesi sovellusten ja palveluiden saatavuudesta?

Ota yhteyttä
Tuki ja itsepalvelu
Järjestelmäympäristö
Käyttäjäympäristö
Valvonta ja hallinta
Atea Talo
Tee digitalisaatiotesti