OTA YHTEYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ JA ASIAKASTYYTYVÄISYYTTÄ 
SMARTSIGN INFONÄYTÖLLÄ

Smartsign on luotettava Digital Signage -järjestelmä, jonka voit liittää näyttöön, kannettavaan tietokoneeseen tai tablettiin. Se on helppo hankkia, asentaa ja käyttää. Lisäksi se on helposti yksilöitävissä.

Smartsign parantaa huomattavasti yrityksesi sisäistä ja ulkoista viestintää. Smartsignin avulla toteutat, julkaiset, suunnittelet ja näytät haluamasi sisällön asiakkaillesi tai henkilökunnallesi. Eri rakennuksissa tai eri paikkakunnilla näytettävää sisältöä voi ohjata ja aikatauluttaa yhdestä paikasta.

Saman viestin voi julkaista yhdellä napin painalluksella yrityksesi kaikissa toimipisteissä, tai mukauttaa viestin kohteen mukaan. Yksinkertaisimmillaan siirrät Smartsigniin synkronoituun kansioon haluamasi tiedostot – ja järjestelmä julkaisee automaattisesti niiden sisällön näytöilläsi.

Fiksu, helppokäyttöinen ja todella monipuolinen

Smartsignin infonäyttöjärjestelmä on moderni versio ilmoitus- ja mainostaulusta – houkuttelevan näköinen, älykäs ja halutessa myös interaktiivinen. Sen voi liittää näyttöön, kannettavaan tietokoneeseen tai tablettiin ja samaa näyttöä voi käyttää todella monipuolisesti: tuotetarjouksiin, yksilöllisiin tervetulotoivotuksiin, opastukseen, neuvotteluhuoneiden varaamiseen, yrityksen kuulumisista tiedottamiseen sekä uutisten tai mainosvideon esittämiseen.

Moni yritys hyödyntää sähköisiä infonäyttöjä myös sisäiseen tiedottamiseen: näytöllä voit julkaista yrityksesi tulosmittarit, some-syötteet, lounaslistan, ohjeet vierailijoille, sekä tietoa tapahtumista, poikkeustilanteista ja uusista työntekijöistä.

Kun infonäytöt sijoitetaan aulaan tai muuhun keskeiseen paikkaan, henkilökunta vilkaisee sitä takuuvarmasti ohikulkiessaan.

Laadukas infonäyttöjärjestelmä kokonaispalveluna, nyt erikoishintaan!

Hanki nyt Atealta infonäyttöjärjestelmä edulliseen pakettihintaan!

Atean kuukausiveloitteiseen palveluun kuuluu mm. Smartsign ohjelmisto ja lisenssi*, seinäkiinnitteinen Samsung DB 48 E Ultra Slim 48” LED Display -näyttö, laitteisto- ja asennussuunnitelma, asennus ja tukipalvelut.

*Smartsign -lisenssi sisältää kaiken tarvittavan: tuotetuen, tuotepäivitykset, webinaaripohjaisen koulutuksen sekä tarvittavat serveriohjelmistot. Smartsign tukee kaikkia yleisempiä tiedostoformaatteja ja toimii näytöillä, kannettavilla ja tableteilla. Saatavissa pilvi-, hybrid tai on premise -toteutuksena.

Why Smartsign?

Esimerkki pakettihinnasta:

smartsignilla 1700 asiakasta 30 eri maassa
infonäyttöohjelmistojen johtava toimittaja. Asiakkainen mm. Bubbleroom, Volvo, Grandhotel

LATAA INFO​NÄYTTÖ​JÄRJESTELMÄN OSTAJAN OPAS

Oletko hankkimassa infonäyttöjärjestelmän?

Ladattavissa oleva artikkeli nostaa esille 7 tärkeää faktaa, joista sinun on hyvä tietää jo ennakkoon!

ASIAKASREFERENSSIT

 • 3D-näyttö vetää sisään Bubbleroomin myymälään

  Bubbleroom käyttää ensimmäisessä kivijalkamyymälässään suuria Smartsign-näyttöjä, joissa pyörii videoita ammattimalleista esittelemässä myytäviä vaatteita. Lisäksi Bubbleroomin liikkeen sisänkäynnin yhteyteen on sijoitettu asiakkaita ällistyttävä Smartsign 3D-näyttö, jonka huikea kolmiuloitteinen sisältö suorastaan ”hyppää ulos” näytöltä – eikä kokemus vaadi edes 3D-laseja!

  Smartsignin avulla esiteltävät vaatteet voidaan vaihtaa joko sään, vuorokauden ajan tai viikonpäivän mukaan: esimerkiksi työhön sopivia vaatteita arkisin, bilevaatteita viikonloppuisin ja niin edelleen. Näyttöjä voidaan käyttää myös uutisten tai mainosten esittämiseen sekä musiikin soittamiseen.

 • Grand Hotel: Smartsignilla entistä sujuvampi asiakaskokemus

  Grand Hotel on ainoa ruotsalainen hotelli, joka on saanut arvostetun ”The Leading Hotels of the World” -tunnuksen. Tukholmassa sijaitsevassa hotellissa on muun muassa 300 huonetta, sviittejä ja konferenssitiloja, tapahtumatiloja, baareja ja ravintoloita sekä oma kylpylä, joten oikeaan paikkaan löytäminen on olennainen osa hotellivieraan asiakaskokemusta.

  Henkilökohtaisen palvelun lisäksi ohjaamisessa auttaa ympäri hotellia sijoitetut sähköiset Smartsign -infonäyttöjärjestelmät, joilla viestit saa kätevästi kohdistettua ja usealla eri kielellä. Smartsign -näytöillä myös hotellin kylpylä, baarit ja ravintolat saa mainostettua palveluitaan.

 • Volvo Trucksilla yhtenäinen brändiviestintä Smartsignin tuella

  Volvo Trucks kuuluu maailman suurimpiin kuorma-autovalmistajiin, jolla on tuhansia jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Jotta brändi ja yrityksen viestintä pysyisi yhtenäisenä, Volvo Trucks käyttää Smartsign-viestintäjärjestelmää, jolla kaikki kanavat saadaan synkronisoitua: näytöt, kotisivut, jälleenmyyjien liikkeet ja show-room -tilat. Tämä säästää aikaa, selkeyttää viestintätoimenpiteitä sekä parantaa johdonmukaisuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. Volvo Trucks käyttää Smartsign-järjestelmää 400 toimistossa Ruotsissa, jonka lisäksi Euroopassa ja Australiassa on meneillään useampi pilottikampanja.

  Smartsign-kosketusnäyttöjen käyttö houkuttelee vuorovaikutukseen brändin ja sen tuotteiden kanssa juuri oikeaan aikaan – silloin kuin asiakas haluaa.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Huomaa kohta "Pyydä arviokäynti". Sovittuasi ajankohdan Atean asiantuntija tulee käymään paikan päälle ja arvioi missä ja miten juuri sinun yrityksesi voisi hyödyntää infonäyttöjä.