Apple liiketoiminnassa

Kun yritys liittää Applen teknologian liiketoimintastrategiansa ytimeen, alkaa uusien mahdollisuuksien aikakausi. Työntekijöille avautuu enemmän mahdollisuuksia suosikkilaitteiden käyttöön, tuottava työskentely on vaivattomampaa ja innovaatioita syntyy aiempaa helpommin. iOS-laitteiden ja Mac-tietokoneiden avulla yrityksesi voi tehdä tulosta täysin uudella tavalla. 

Applen tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen. Applen tuotteet on helppo integroida, suojata ja ottaa käyttöön yrityksesi olemassa olevaan liiketoimintaympäristöön. Laitteiden aiheuttamat muutokset nykyisiin IT- ja liiketoimintaprosesseihin ovat usein minimaalisia.

Apple-järjestelmien integrointi organisaatioon voi vähentää tukikustannuksia ja samalla lisätä käyttäjien tyytyväisyyttä. Sekä Mac- että iOS-laitteita voidaan nyt hallita MDM:n avulla.

Tutustu oheisen mallin kautta millaisista osa-alueista ja palveluista digitaalinen Apple työpaikka koostuu. Klikkaamalla yläreunan kuvakkeita saat lisätietoa kunkin palvelun osalta.

Tuki & itsepalvelu

Digitaalisen työpaikan tukiprosessit perustuvat digitaalisiin palvelukanaviin, itsepalveluun ja proaktiivisiin tukiprosesseihin. Mahdollistaako yrityksesi yhtä hyvän asiakaskokemuksen sekä loppukäyttäjille että asiakkaille?

Ota yhteyttä

Järjestelmäympäristö

Digitaalisessa työpaikassa palveluiden tulee olla saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaalisen infrastruktuurin kriittisyys pakottaa pohtimaan järjestelmäympäristöä aivan uudella tavalla.

Ota yhteyttä

Käyttäjäympäristö

Kuluttajistuminen, digitalisaatio ja IoT haastavat perinteiset prosessit ja asettavat kasvavia vaatimuksia käyttäjäympäristön hallintaan. Mahdollistatko muutokset hallitusti vai luovutatko vallan loppukäyttäjille?

Ota yhteyttä

Valvonta & hallinta

Digitaalisessa työpaikassa siirrytään yksittäisten komponenttien valvonnasta suurempiin kokonaisuuksiin. Onko sinulla kokonaiskuvaa yrityksesi sovellusten ja palveluiden saatavuudesta?

Ota yhteyttä
Tuki ja itsepalvelu
Järjestelmäympäristö
Käyttäjäympäristö
Valvonta ja hallinta
Atea Talo